Sitemap | RSS | XML
Industri Warta

apa yaiku Aluminium Dasar Master Alloy?

2019-11-25

Aluminium Master Alloy:

(1) Entuk bahan logam kanthi komposisi kimia sing tepat lan distribusi seragam. Yen konten komponen logam kurang, distribusi unsur ditambahake ing materi bisa ditambah. Contone, vanadium smelting Ti-6A1-4V karo wesi vanadium-aluminium.

(2) Nambah kegiatan kimia, titik lebur, lan unsur molah malih, kayata boron, kalsium, magnesium, lan liya-liyane. Kanggo nggunakake alloy master bisa nyuda unsur pembakaran sajrone tambahan kanggo njaluk komposisi aloi sing stabil lan efisiensi pemulihan elemen sing dhuwur.

(3) Tambah logam lebur titik dhuwur. Aloi master kayata tungsten, molibdenum, titanium, niobium, utawa kromium bisa ngedhunake suhu leleh, nggawe wektu lebur saka logam, lan suhu peleburan ngisor.

(4) Kanggo nggunakake wesi master bisa nambah macem-macem unsur sekaligus kanggo ngrampungake pemurnian lan campuran. Gawe operasi smelting lan nyuda wektu nyaring.

(5) Kanggo nggunakake wesi master murni bisa nyuda isi najis saka bahan logam. Contone, wesi master grade kelas digunakake kanggo peleburan vakum.

(6) Ngurangi biaya produksi produk logam. Keperluan kanggo aloi master yaiku yen lebur kurang bisa, komposisi kimia seragam, segregasi sithik; ora ana inklusi non-logam, konten gas kurang, konten reged kudu nyukupi kebutuhan saka bahan logam sing dibasahi, gampang dirusak lan disimpen ing udara tanpa rusak.

Sadurunge:

Ora Ana News

Sabanjure:

Ora Ana News