• customers
  • customers
  • customers

Produk Unggulan

KENE PILIH US

Kacepetan Pangiriman

kita duwe cukup Simpenan lan produksi
kapasitas.

Kualifikasi

Angshen lulus sertifikasi saka
ISO9001 lan GJB9001C-2017.

Tumpaan

Angshen cedhak karo plabuhan Shanghai, segara
kiriman gampang, nanggepi cepet.

Efek Lingkungan

kita fokus kanggo nyuda dampak saka
aset sajrone siklus urip.

Ekspor

Produk kita wis diekspor menyang luwih saka 30 negara

Kerjasama

Kita ngarep-arep bisa nggarap sampeyan.
Hubungi kita dina iki.

Produk anyar

Babagan awake dhewe

NANTONG ANGSHEN METAL MATERI CO LTD. IS A PRSAKAESIONAL PRODUKSI SAKA ALUMINUM MASTER ALLOY, METAL TABLET Lan FLUX ENTERPRISES, NATE ISO9001: 2015 CERTIFIKASI.