Sitemap | RSS | XML
Aluminium Strontium Rod
  • Air ProAluminium Strontium Rod

Aluminium Strontium Rod

Liyane inkanggomminangkai kanggo Aluminium Strontium Rod minangka nderek, iku bakal nulungi pangguna menyang luwih ngertos Aluminium Strontium Rod.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

PRODUK SR% GAMPANG TAMPILAN
AlSr5 5 Aluminium Koil, CCB, Waffle, Stlck
AlSr10
10 Aluminium Koil, CCB, Waffle, Stlck
AlSr15 15 Aluminium CCB, Waffle, Stlck


Aluminium Strontium Master Alloy Purpose            

Aluminium Strontium master alloy can be used in die casting, low pressure casting and modification of hypoeutectic and eutectic silicon alloy with long pouring time.

Aluminium Strontium master alloy differs from other modifiers in that it retains its modification effectiveness for extended periods of melt holding time.   

Modifikasi morfologi fase silikon ing alangan silikon aluminium saka platelet sing kasar menyang struktur eutektik sing berserat nyebabake sifat-sifat apik lan sifat-sifat mekanik.

                     

Aluminium Strontium RodFitur

Aluminium Strontium master alloy is a long-term modifier with good structure. which is mainly used in the modification of hypoeutectic and eutectic aluminum silicon alloy. Its modification type is similar to the traditional sodium element, but it has the following advantages:

1. Mangsa kesahihan modifikasi strontium luwih dawa tinimbang 6-8 jam, kaping 4-5 remelting isih duwe efek modifikasi, sing bisa nyukupi kabutuhan casting tekanan rendah lan pemecat mati kanthi dawa, utamane cocog kanggo pemeran gedhe bagean lan produksi terus. Negara lan distribusi sing apik banget, nambah sifat lan likat mekanik

2. Gampang digunakake, ora ana polusi, kurang boros, murah nggunakake biaya, efisiensi kerja dawa lan efek turun temurun.

 

Aluminium Strontium Master Alloy Parameter

According to customer's usage and process requirements, our Aluminium Strontium master alloy products can provide the following 4 shapes,

AlSr5, AlSr10, AlSr15 tongkat: Dia. 9.5mm

AlSr5, AlSr10, AlSr15 CCB (bar pemutus potongan): 100-1000g / bar

AlSr5, AlSr10, waffle AlSr15: 6-8kg / waffle

AlSr5, AlSr10 coil: 180-220k / coil

 

Aluminium Strontium RodPaket:

Kelet: 10kg / bundle, 1mt / palet, 1mt / palet

CCB: 20kg / karton, 1mt / palet

Waffle: 1mt / palet

Koil: 3coil / palet

Aluminium Strontium Rodbisa diprodhuksi miturut spesifikasi pelanggan kanggo konten lan paket strontium sing beda, aloi master AlSr sing ngemot luwih saka 20% strontium uga bisa disesuaikan.

At present, customers in more than 30 countries are using our Aluminium Strontium master alloy and getting good feedback.


Panas Tags: Alumingium Strontium Rod, Chinga, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing Chinga, Murah, Diskon, Dhuwur Rega, Paling Anyar, Dhuwur kualitas, Lanjut, Awet