Sitemap | RSS | XML
Aluminium Titanium Ngusapake
  • Air ProAluminium Titanium Ngusapake

Aluminium Titanium Ngusapake

Liyane inkanggomminangkai kanggo Aluminium Titanium Ngusapake minangka nderek, iku bakal nulungi pangguna menyang luwih ngertos Aluminium Titanium Ngusapake.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

PRODUK Ti% GAMPANG TAMPILAN
AlTi15 15 Aluminium CCB, Waffle
AlTi10
10 Aluminium CCB, Waffle
AlTi5 5 Aluminium CCB, Waffle


Aluminium Titanium master alloy include AlTi15,AlTi10 and AlTi5 according to different titanium content in Aluminium Titanium master alloy, which are used for titanium addition or grain refinement in aluminum alloy.

Addition temperature of Aluminium Titanium master alloy and titanium burning loss is low.Aluminium Titanium master alloy produces a large number of TiAl3 high melting point particles dispersed in the aluminum liquid, which refine the grain structure as foreign crystal nucleus during solidification, so as to improve the strength and plasticity of the aluminum alloy or casting parts and improve the comprehensive mechanical properties.

 

Aluminium Titanium Waffle Features

1. Kanthi struktur sing disebar, dikurangi kanthi misahake segregasi

2.Ngawe retak lan nyuda cacat

3.Nemtokake kualitas permukaan produk

4.Nemtokake plastik produk

5. Suhu tambahan suda lan kelangan kobong

6.Nemtokake sifat-sifat mekanik produk

 

Aluminium Titanium Waffle Parameter

Miturut panggunaan lan proses proses pangguna, kita nyuplai

Aluminium Titanium master alloy products follows shapes,

AlTi5, AlTi10, AlTi15 CCB (bar pemutus potongan): 100-1000g / bar

AlTi5, AlTi10, waffle AlTi15: 6-8kg / waffle

 

Aluminium Titanium Waffle Package:

CCB: 20kg / karton, 1mt / palet

Waffle: 1mt / palet

 

Jaminan Kualitas

1. Kita duwe teknologi produksi paling anyar kanggo wesi master aluminium lan staf paling profesional.

2. Kanthi Sistem Manajemen Kualitas ISO 9001: 2008 disetujoni, kita duwe

Staffing test profesional lan peralatan pemeriksaan lanjut. Sistem kontrol kualitas sing ketat kalebu kabeh langkah produksi, kalebu pemeriksaan materi mentahan, pengawasan proses produksi lan pemeriksaan produk.

3.Produksi saka saben tungku diuji kalebu komposisi kimia, produk

struktur mikro lan panyulingan gandum. Lan kabeh informasi diarsipkeun kanggo mbangun database kualitas produk, ing ngendi data kualitas produk bisa diakses lan dilacak.

 

Kaluwihan

1.Stable performance,which could be comparable with Aluminium Titanium master alloy from advanced metallurgical company in the world.

2. Kanthi kerjasama karo Universitas lan Institut Riset ing China, kita duwe teknologi produksi paling anyar lan staf produksi paling profesional.

3.More than 15 years for Aluminium Titanium master alloy.

4.Best Raw Material-All of our alloys are produced based on 99.7% purity Aluminium.

5.Free Sampel.

6.Profesional layanan.


Panas Tags: Alumingium Titanium Waffle, Chinga, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing Chinga, Murah, Diskon, Dhuwur Rega, Paling Anyar, Dhuwur kualitas, Lanjut, Awet