Sitemap | RSS | XML
Aluminium Boron Ngusapake
  • Air ProAluminium Boron Ngusapake

Aluminium Boron Ngusapake

Liyane inkanggomminangkai kanggo Aluminium Boron Ngusapake minangka nderek, iku bakal nulungi pangguna menyang luwih ngertos Aluminium Boron Ngusapake.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

PRODUK B% GAMPANG TAMPILAN
AlB8 8 Aluminium CCB, Waffle
AlB5
5 Aluminium CCB, Waffle
AlB3 3 Aluminium CCB, Waffle


Aluminium Boron master alloy include AlB8,AlB5 and AlB3 according to different Boron content in Aluminium Boron master alloy, which are used for Boron addition or grain refinement in aluminum alloy.

Addition temperature of Aluminium Boron master alloy and  Boron burning loss is low. Aluminium Boron master alloy produces a large number of AlB2 high melting point particles dispersed in the aluminum liquid, which refine the grain structure as foreign crystal nucleus during solidification, so as to improve the strength and plasticity of the aluminum alloy or casting parts and improve the comprehensive mechanical properties.

Aluminium Boron master alloy can improve the conductivity of aluminum cable wire obviously.

 

Aluminium Boron WaffleFitur

1. Kanthi struktur sing disebar, dikurangi kanthi misahake segregasi

2.Ngawe retak lan nyuda cacat

3.Nemtokake kualitas permukaan produk

4.Nemtokake plastik produk

5. Suhu tambahan suda lan kelangan kobong

6.Nemtokake sifat-sifat mekanik produk

7. Ningkatake konduktivitas.

 

Aluminium Boron WaffleParamèter

According to customer's usage and process requirements, we supply Aluminium Boron master alloy products follows shapes,

AlB3, AlB5, AlB8 CCB (potongan pemutus potongan): 100-1000g / bar

Waosan AlB3, AlB5, AlB8: 6-8kg / waffle

 

Aluminium Boron WafflePaket:

CCB: 20kg / karton, 1mt / palet

Waffle: 1mt / palet

 

Jaminan Kualitas

1. Kita duwe teknologi produksi paling anyar kanggo wesi master aluminium lan staf paling profesional.

2. Kanthi Sistem Manajemen Kualitas ISO 9001: 2008 disetujoni, kita duwe staf tes profesional lan peralatan pemeriksaan lanjut. Sistem kontrol kualitas sing ketat kalebu kabeh langkah produksi, kalebu pemeriksaan materi mentahan, pengawasan proses produksi lan pemeriksaan produk.

3.Produksi saka saben tungku diuji kalebu komposisi kimia, struktur mikro produk lan panyulingan gandum. Lan kabeh informasi diarsipkeun kanggo mbangun database kualitas produk, ing ngendi data kualitas produk bisa diakses lan dilacak.

 

Kaluwihan

1.Stable performance,which could be comparable with Aluminium Boron master alloy from advanced metallurgical company in the world.

2. Kanthi kerjasama karo Universitas lan Institut Riset ing China, kita duwe teknologi produksi paling anyar lan staf produksi paling profesional.

3.More than 15 years for  Aluminium Boron master alloy.

4.Best Raw Material-All of our alloys are produced based on 99.7% purity Aluminium.

5.Free Sampel.

6.Profesional layanan.


Panas Tags: Alumingium Boron Waffle, Chinga, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing Chinga, Murah, Diskon, Dhuwur Rega, Paling Anyar, Dhuwur kualitas, Lanjut, Awet