Sitemap | RSS | XML
Aluminium Vanadium Ngusapake
  • Air ProAluminium Vanadium Ngusapake

Aluminium Vanadium Ngusapake

Liyane inkanggomminangkai kanggo Aluminium Vanadium Ngusapake minangka nderek, iku bakal nulungi pangguna menyang luwih ngertos Aluminium Vanadium Ngusapake.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

PRODUK V% GAMPANG TAMPILAN
AlV10 10 Aluminium Ngusapake
AlV5
5 Aluminium Ngusapake


Vanadium content in Aluminium Vanadium master alloy can be produced according to customer’s requirement.

Aluminium Vanadium master alloy include AlV10 and AlV5 according to different Vanadium content in Aluminium Vanadium master alloy, Aluminium Vanadium is used in the manufacture of various aluminum alloys to add Vanadium content. Aluminium Vanadium master alloy can enhance strength, raises the recrystallization temperature and reduces the thermal expansion co-efficient of aluminum alloys.

 

Aluminium Vanadium NgusapakeFitur

1. Kanthi struktur sing disebar, dikurangi kanthi misahake segregasi

2.Ngawe retak lan nyuda cacat

3.Nemtokake kualitas permukaan produk

4.Minimizing pembentukan dross lan kelarutan hidrogen

5. Suhu tambahan sing murah lan kerusakan kobong ngisor.

6.Nemtokake sifat-sifat mekanik produk

7. Pangurangan energi lan urip tungku luwih suwe amarga suhu relau luwih murah.

 

Aluminium Vanadium NgusapakeParamèter

According to customer's usage and process requirements, we supply Aluminium Vanadium master alloy products follows shapes,

AlV5, waffle AlV10: 6-8kg / waffle

 

Aluminium Vanadium NgusapakePaket:

Ngusapake: 1mt/pallet

 

Jaminan Kualitas

1. Kita duwe teknologi produksi paling anyar kanggo wesi master aluminium lan staf paling profesional.

2. Kanthi Sistem Manajemen Kualitas ISO 9001: 2008 disetujoni, kita duwe staf tes profesional lan peralatan pemeriksaan lanjut. Sistem kontrol kualitas sing ketat kalebu kabeh langkah produksi, kalebu pemeriksaan materi mentahan, pengawasan proses produksi lan pemeriksaan produk.

3.Produksi saka saben tungku diuji kalebu komposisi kimia, struktur mikro produk lan panyulingan gandum. Lan kabeh informasi diarsipkeun kanggo mbangun database kualitas produk, ing ngendi data kualitas produk bisa diakses lan dilacak.

 

Kaluwihan

1.Stable performance,which could be comparable with Aluminium Vanadium master alloy from advanced metallurgical company in the world.

2. Kanthi kerjasama karo Universitas lan Institut Riset ing China, kita duwe teknologi produksi paling anyar lan staf produksi paling profesional.

3.More than 15 years for Aluminium Vanadium master alloy .

4.Best Raw Material-All of our alloys are produced based on 99.7% purity Aluminium.

5.Free Sampel.

6. Layanan profesional.


Panas Tags: Alumingium Vanadium Waffle, Chinga, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing Chinga, Murah, Diskon, Dhuwur Rega, Paling Anyar, Dhuwur kualitas, Lanjut, Awet