Sitemap | RSS | XML
Aluminium Zirconium Ngethok Cast Bar
  • Air ProAluminium Zirconium Ngethok Cast Bar

Aluminium Zirconium Ngethok Cast Bar

Liyane inkanggomminangkai kanggo Aluminium Zirconium Ngethok Cminangkat Bar minangka nderek, iku bakal nulungi pangguna menyang luwih ngertos Aluminium Zirconium Ngethok Cminangkat Bar.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

PRODUK Zr% GAMPANG TAMPILAN
AlZr10 10 Aluminium Ngusapake
AlZr5
5 Aluminium Ngusapake


Zirconium content in Aluminium Zirconium master alloy can be produced according to customer’s requirement.

 

Aluminium Zirconium master alloy include AlZr5 and AlZr10 according to different Zirconium content in Aluminium Zirconium master alloy, which are used for Zirconium addition or grain refinement in aluminum alloy.

Addition temperature of Aluminium Zirconium master alloy and  Zirconium burning loss is low when use it to produce aluminum alloys.Usually, a small amount of zirconium is added to ultra light Al Li alloy and Al-Zn-Mg-Cu high strength aluminum alloy. Its function is to refine grains, to form uniformly dispersed Al3Zr during casting homogenization, to inhibit deformation process recrystallization behavior, to control grain size and shape, and to improve hardenability, weldability and fracture toughness of Al-Zn-Mg-Cu alloy , stress corrosion resistance and other comprehensive properties.

 

Aluminium Zirconium Cut Cast BarFitur

1. Kanthi struktur sing disebar, dikurangi kanthi misahake segregasi

2.Ngawe retak lan nyuda cacat

3.Nemtokake kualitas permukaan produk

4.Minimizing pembentukan dross lan kelarutan hidrogen

5. Suhu tambahan sing murah lan kerusakan kobong ngisor.

6.Nemtokake sifat-sifat mekanik produk

7. Pangurangan energi lan urip tungku luwih suwe amarga suhu relau luwih murah.

 

Aluminium Zirconium master alloy AlZr Parameter

According to customer's usage and process requirements, we supply Aluminium Zirconium master alloy products follows shapes,

AlZr5, waffle AlZr10: 6-8kg / waffle

 

Aluminium Zirconium Cut Cast BarPaket:

Ngusapake: 1mt/pallet

 

Jaminan Kualitas

1. Kita duwe teknologi produksi paling anyar kanggo wesi master aluminium lan staf paling profesional.

2. Kanthi Sistem Manajemen Kualitas ISO 9001: 2008 disetujoni, kita duwe staf tes profesional lan peralatan pemeriksaan lanjut. Sistem kontrol kualitas sing ketat kalebu kabeh langkah produksi, kalebu pemeriksaan materi mentahan, pengawasan proses produksi lan pemeriksaan produk.

3.Produksi saka saben tungku diuji kalebu komposisi kimia, struktur mikro produk lan panyulingan gandum. Lan kabeh informasi diarsipkeun kanggo mbangun database kualitas produk, ing ngendi data kualitas produk bisa diakses lan dilacak.

 

Kaluwihan

1.Stable performance,which could be comparable with Aluminium Zirconium master alloy from advanced metallurgical company in the world.

2. Kanthi kerjasama karo Universitas lan Institut Riset ing China, kita duwe teknologi produksi paling anyar lan staf produksi paling profesional.

3.More than 15 years for Aluminium Zirconium master alloy .

4.Best Raw Material-All of our alloys are produced based on 99.7% purity Aluminium.

5.Free Sampel.

6.Profesional layanan.


Panas Tags: Alumingium Zirconium Ngethok Cast Bar, Chinga, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing Chinga, Murah, Diskon, Dhuwur Rega, Paling Anyar, Dhuwur kualitas, Lanjut, Awet