Sitemap | RSS | XML
Aluminium Bismuth Ngusapake
  • Air ProAluminium Bismuth Ngusapake

Aluminium Bismuth Ngusapake

Liyane inkanggomminangkai kanggo Aluminium Bismuth Ngusapake minangka nderek, iku bakal nulungi pangguna menyang luwih ngertos Aluminium Bismuth Ngusapake.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

PRODUK Bi% GAMPANG TAMPILAN
AlBi10 10 Aluminium Ngusapake
AlBi8
8 Aluminium Ngusapake
AlBi5 5 Aluminium Ngusapake


Bismuth content in Aluminium Bismuth master alloy can be produced according to customer’s requirement.

 

Aluminium Bismuth master alloy include AlBi5, AlBi8 and AlBi10 according to different Zirconium content in Aluminium Bismuth master alloy, which are used for Bismuth addition in aluminum alloy.

Addition temperature of Aluminium Bismuth master alloy and Bismuth burning loss is low when use it to produce aluminum alloys.Bismuth is a kind of low melting point metal. Its solid solubility in aluminum is small, which slightly reduces the alloy strength, but improves the cutting performance. Bismuth expands during solidification, which is favorable for feeding.Adding bismuth to high magnesium alloy can prevent sodium embrittlement. Adding bismuth to aluminum,magnesium and bronze can improve machinability and wear resistance.the way of Aluminium Bismuth master alloy is usually adopted.


Aluminium Bismuth Ngusapake Features

1. Kanthi struktur sing disebar, dikurangi kanthi misahake segregasi

2.Nemtokake resistansi nyandhang

3.Nemtokake kinerja nglereni

4.Nemtokake sifat-sifat mekanik produk

5. Suhu tambahan sing murah lan kerusakan kobong ngisor.

6. Konsumsi energi sing digawe maneh lan umur tungku luwih dawa amarga suhu relau luwih murah.

 

Aluminium Bismuth Ngusapake Parameter

According to customer's usage and process requirements, we supply Aluminium Bismuth master alloy AlBi  products follows shapes,

AlBi5, AlBi8, waffle AlBi10: 6-8kg / waffle

 

Aluminium Bismuth Ngusapake Package:

Ngusapake: 1mt/pallet

 

Jaminan Kualitas

1. Kita duwe teknologi produksi paling anyar kanggo wesi master aluminium lan staf paling profesional.

2. Kanthi Sistem Manajemen Kualitas ISO 9001: 2008 disetujoni, kita duwe staf tes profesional lan peralatan pemeriksaan lanjut. Sistem kontrol kualitas sing ketat kalebu kabeh langkah produksi, kalebu pemeriksaan materi mentahan, pengawasan proses produksi lan pemeriksaan produk.

3.Produksi saka saben tungku diuji kalebu komposisi kimia, struktur mikro produk lan panyulingan gandum. Lan kabeh informasi diarsipkeun kanggo mbangun database kualitas produk, ing ngendi data kualitas produk bisa diakses lan dilacak.

 

Kaluwihan

1.Stable performance,which could be comparable with Aluminium Bismuth master alloy AlBi  from advanced metallurgical company in the world.

2. Kanthi kerjasama karo Universitas lan Institut Riset ing China, kita duwe teknologi produksi paling anyar lan staf produksi paling profesional.

3.More than 15 years for Aluminium Bismuth master alloy AlBi .

4.Best Raw Material-All of our alloys are produced based on 99.7% purity Aluminium.

5.Free Sampel.

6.Profesional layanan.


Panas Tags: Alumingium Bismuth Waffle, Chinga, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing Chinga, Murah, Diskon, Dhuwur Rega, Paling Anyar, Dhuwur kualitas, Lanjut, Awet