Sitemap | RSS | XML
Aluminium Krom Ngusapake
  • Air ProAluminium Krom Ngusapake

Aluminium Krom Ngusapake

Liyane inkanggomminangkai kanggo Aluminium Krom Ngusapake minangka nderek, iku bakal nulungi pangguna menyang luwih ngertos Aluminium Krom Ngusapake.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

PRODUK Cr% GAMPANG TAMPILAN
AlCr10 10 Aluminium Ngusapake
AlCr5
5 Aluminium Ngusapake


Chromium content in Aluminium Chromium master alloy can be produced according to customer’s requirement.

 

Aluminium Chromium master alloy include AlCr5 and AlCr10 according to different Zirconium content in Aluminium Chromium master alloy, which are used for Chromium addition or grain refinement in aluminum alloy.

Addition temperature of Aluminium Chromium master alloy and Chromium burning loss is low when use it to produce aluminum alloys.Usually, Chromium is a common additive element in Al-Mg-Si, Al-Mg-Zn and Al-Mg alloys. Chromium forms (CrFe)AL7 and (CrMn) Al12 intermetallic compounds in aluminum, which hinder the nucleation and growth of recrystallization, strengthen the alloy to a certain extent, improve the toughness and reduce the sensitivity of stress corrosion cracking. At 600 ℃, the solubility of chromium in aluminum is 0.8% only, so the way of Aluminium Chromium master alloy is usually adopted.

 

Aluminium Chromium NgusapakeFitur

1. Kanthi struktur sing disebar, dikurangi kanthi misahake segregasi

2.Menimbang sensitivitas SCC

3.Nemtokake kualitas permukaan produk

4.Nemtokake kekuwatan wesi

5. Suhu tambahan sing murah lan kerusakan kobong ngisor.

6.Nemtokake sifat-sifat mekanik produk

7. Pangurangan energi lan urip tungku luwih suwe amarga suhu relau luwih murah.

 

Aluminium Chromium master alloy AlCr Parameter

According to customer's usage and process requirements, we supply Aluminium Chromium master alloy AlCr products follows shapes,

AlCr5, waffle AlCr10: 6-8kg / waffle

 

Aluminium Chromium NgusapakePaket:

Ngusapake: 1mt/pallet

 

Jaminan Kualitas

1. Kita duwe teknologi produksi paling anyar kanggo wesi master aluminium lan staf paling profesional.

2. Kanthi Sistem Manajemen Kualitas ISO 9001: 2008 disetujoni, kita duwe staf tes profesional lan peralatan pemeriksaan lanjut. Sistem kontrol kualitas sing ketat kalebu kabeh langkah produksi, kalebu pemeriksaan materi mentahan, pengawasan proses produksi lan pemeriksaan produk.

3.Produksi saka saben tungku diuji kalebu komposisi kimia, struktur mikro produk lan panyulingan gandum. Lan kabeh informasi diarsipkeun kanggo mbangun database kualitas produk, ing ngendi data kualitas produk bisa diakses lan dilacak.

 

Kaluwihan

1.Stable performance,which could be comparable with Aluminium Chromium master alloy AlCr from advanced metallurgical company in the world.

2. Kanthi kerjasama karo Universitas lan Institut Riset ing China, kita duwe teknologi produksi paling anyar lan staf produksi paling profesional.

3.More than 15 years for Aluminium Chromium master alloy AlCr .

4.Best Raw Material-All of our alloys are produced based on 99.7% purity Aluminium.

5.Free Sampel.

6.Profesional layanan.


Panas Tags: Alumingium Krom Waffle, Chinga, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing Chinga, Murah, Diskon, Dhuwur Rega, Paling Anyar, Dhuwur kualitas, Lanjut, Awet