Sitemap | RSS | XML
Aluminium Tembaga Ngusapake
  • Air ProAluminium Tembaga Ngusapake

Aluminium Tembaga Ngusapake

Liyane inkanggomminangkai kanggo Aluminium Tembaga Ngusapake minangka nderek, iku bakal nulungi pangguna menyang luwih ngertos Aluminium Tembaga Ngusapake.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

PRODUK % GAMPANG TAMPILAN
AlCu10 10 Aluminium Ngusapake
AlCu20
20 Aluminium Ngusapake
AlCu50 50 Aluminium Ngusapake


Copper content in Aluminium Copper master alloy can be produced according to customer’s requirement.

Aluminium Copper master alloy include AlCu10, AlCu20 and AlCu50 according to different copper content in Aluminium Copper master alloy, which are used for copper addition in aluminum alloy.

Tembaga minangka unsur wesi sing penting, sing nduwe pengaruh tartamtu kanggo nguatake solusi padhet. Kajaba iku, penuaan CuAl2 ngalami efek nyata kanggo penguatan tuwa. Konten tembaga ing aloi aluminium biasane 2,5% -5%, lan efek sing nguatake paling apik yen konten tembaga 4% - 6,8%. Mula, umume tembaga ing aloi duralumin ana ing kisaran iki.Copper bisa nambah sifat-sifat mekanik lan mesin aluminium alloy.Copper biasane ditambahake ing aluminium cair kanthi nambah aloi master tembaga aluminium.

 

Aluminium Copper Ngusapake Features

1. Kanthi struktur sing disebar, dikurangi kanthi misahake segregasi

2. Efek penguatan tuwa sing ditambahake.

3.Imbungan Machinability

4.Nemtokake sifat-sifat mekanik produk

5. Suhu tambahan sing murah lan kerusakan kobong ngisor.

6. Konsumsi energi sing digawe maneh lan umur tungku luwih dawa amarga suhu relau luwih murah.

 

Aluminium Copper Ngusapake Parameter

According to customer's usage and process requirements, we supply Aluminium Copper master alloy AlCu products follows shapes,

AlCu10, AlCu20 lan waffle AlCu50: 6-8kg / waffle

 

Aluminium Copper Ngusapake Package:

Ngusapake: 1mt/pallet

CCB: 20kg / karton, 1mt / palet

 

Jaminan Kualitas

1. Kita duwe teknologi produksi paling anyar kanggo wesi master aluminium lan staf paling profesional.

2. Kanthi Sistem Manajemen Kualitas ISO 9001: 2008 disetujoni, kita duwe staf tes profesional lan peralatan pemeriksaan lanjut. Sistem kontrol kualitas sing ketat kalebu kabeh langkah produksi, kalebu pemeriksaan materi mentahan, pengawasan proses produksi lan pemeriksaan produk.

3.Produksi saka saben tungku diuji kalebu komposisi kimia, struktur mikro produk lan panyulingan gandum. Lan kabeh informasi diarsipkeun kanggo mbangun database kualitas produk, ing ngendi data kualitas produk bisa diakses lan dilacak.

 

Kaluwihan

1.Stable performance,which could be comparable with Aluminium Copper master alloy AlCu from advanced metallurgical company in the world.

2. Kanthi kerjasama karo Universitas lan Institut Riset ing China, kita duwe teknologi produksi paling anyar lan staf produksi paling profesional.

3.More than 15 years for Aluminium Copper master alloy AlCu .

4.Best Raw Material-All of our alloys are produced based on 99.7% purity Aluminium.

5.Free Sampel.

6.Profesional layanan.


Panas Tags: Alumingium Tembaga Waffle, Chinga, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing Chinga, Murah, Diskon, Dhuwur Rega, Paling Anyar, Dhuwur kualitas, Lanjut, Awet