Sitemap | RSS | XML
Aluminium Wesi Ngusapake
  • Air ProAluminium Wesi Ngusapake

Aluminium Wesi Ngusapake

Liyane inkanggomminangkai kanggo Aluminium Wesi Ngusapake minangka nderek, iku bakal nulungi pangguna menyang luwih ngertos Aluminium Wesi Ngusapake.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

PRODUK Fe% GAMPANG TAMPILAN
AlFe10 10 Aluminium Ngusapake
AlFe15
15 Aluminium Ngusapake
AlFe20 20 Aluminium Ngusapake


Isi wesi ingAluminium Iron Ngusapakebisa diprodhuksi miturut syarat customer.

 

Aluminium Iron master alloy include AlFe10, AlFe15 and AlFe20 according to different Isi wesi ingAluminium Iron master alloy, which are used for Iron  addition in aluminum alloy.Iron is added as an alloying element in Al-Cu- Mg-Ni-Fe forged aluminum alloy. A small amount of iron can reduce the shrinkage cavity and refine the crystallization of aluminum alloy.

Because the melting point and density of iron and aluminum are very different, the segregation of alloy components will be caused by the addition of iron and aluminum alone, so the way of Aluminium Iron master alloy is usually adopted.

 

Aluminium Iron NgusapakeFitur

1. Kanthi struktur sing disebar, dikurangi kanthi misahake segregasi.

2. Kontrol komposisi sing akurat.

3 .. Suhu tambahan suda lan kelangan kobong.

4 .. Nyuda panggunaan energi lan urip tungku luwih dawa amargasuhu relau ngisor.

 

Aluminium Iron NgusapakeParamèter

According to customer's usage and process requirements, we supply Aluminium Iron master alloy AlFe products follows shapes,

AlFe10, AlFe15, waffle AlFe20: 6-8kg / waffle

 

Paket:

Ngusapake: 1mt/pallet

 

Jaminan Kualitas

1. Kita duwe teknologi produksi paling anyar kanggo wesi master aluminium lan staf paling profesional.

2. Kanthi Sistem Manajemen Kualitas ISO 9001: 2008 disetujoni, kita duwe staf tes profesional lan peralatan pemeriksaan lanjut. Sistem kontrol kualitas sing ketat kalebu kabeh langkah produksi, kalebu pemeriksaan materi mentahan, pengawasan proses produksi lan pemeriksaan produk.

3.Produksi saka saben tungku diuji kalebu komposisi kimia, struktur mikro produk lan panyulingan gandum. Lan kabeh informasi diarsipkeun kanggo mbangun database kualitas produk, ing ngendi data kualitas produk bisa diakses lan dilacak.

 

Kaluwihan

1.Stable performance,which could be comparable with Aluminium Iron master alloy AlFe from advanced metallurgical company in the world.

2. Kanthi kerjasama karo Universitas lan Institut Riset ing China, kita duwe teknologi produksi paling anyar lan staf produksi paling profesional.

3.More than 20 years for Aluminium Iron master alloy AlFe.  .

4.Best Raw Material-All of our alloys are produced based on 99.7% purity Aluminium.

5.Free Sampel.

6.Profesional layanan.


Panas Tags: Alumingium Wesi Waffle, Chinga, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing Chinga, Murah, Diskon, Dhuwur Rega, Paling Anyar, Dhuwur kualitas, Lanjut, Awet