Sitemap | RSS | XML
Aluminium Mangane Ngusapake
  • Air ProAluminium Mangane Ngusapake

Aluminium Mangane Ngusapake

Liyane inkanggomminangkai kanggo Aluminium Mangane Ngusapake minangka nderek, iku bakal nulungi pangguna menyang luwih ngertos Aluminium Mangane Ngusapake.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

PRODUK %% GAMPANG TAMPILAN
AlMn10 10 Aluminium Ngusapake
AlMn20
20 Aluminium Ngusapake
AlMn30 30 Aluminium Ngusapake


Manganese content in Aluminium Manganese master alloy can be produced according to customer’s requirement.

 

Aluminium Manganese master alloy include AlMn10, AlMn20 and AlMn30 according to different Manganese content in Aluminium Manganese master alloy, which are used for Manganese addition in aluminum alloy.

Manganese plays a role of solution strengthening in alloy, which can refine grains, improve strength, toughness, wear resistance and corrosion resistance. Because the melting point and density of manganese and aluminum are very different, the segregation of alloy components will be caused by the addition of manganese and aluminum alone, so the way of Aluminium Manganese master alloy is usually adopted.

 

Aluminium Manganese NgusapakeFitur

1. Kanthi struktur sing disebar, dikurangi kanthi misahake segregasi.

2.Ngawe retak lan nyuda cacat.

3.Nemtokake kualitas permukaan produk.

4. Kontrol komposisi sing akurat.

5. Suhu tambahan sing murah lan kerusakan kobong ngisor.

6.Nemtokake sifat-sifat mekanik produk.

7. Pangurangan energi lan urip tungku luwih suwe amarga suhu relau luwih murah.

 

Aluminium Manganese master alloy AlMn Parameter

According to customer's usage and process requirements, we supply Aluminium Manganese master alloy products follows shapes,

AlMn10, AlMn20, waffle AlMn30: 6-8kg / waffle

 

Aluminium Manganese NgusapakePaket:

Ngusapake: 1mt/pallet

 

Jaminan Kualitas

1. Kita duwe teknologi produksi paling anyar kanggo wesi master aluminium lan staf paling profesional.

2. Kanthi Sistem Manajemen Kualitas ISO 9001: 2008 disetujoni, kita duwe staf tes profesional lan peralatan pemeriksaan lanjut. Sistem kontrol kualitas sing ketat kalebu kabeh langkah produksi, kalebu pemeriksaan materi mentahan, pengawasan proses produksi lan pemeriksaan produk.

3.Produksi saka saben tungku diuji kalebu komposisi kimia, struktur mikro produk lan panyulingan gandum. Lan kabeh informasi diarsipkeun kanggo mbangun database kualitas produk, ing ngendi data kualitas produk bisa diakses lan dilacak.

 

Kaluwihan

1.Stable performance,which could be comparable with Aluminium Manganese master alloy from advanced metallurgical company in the world.

2. Kanthi kerjasama karo Universitas lan Institut Riset ing China, kita duwe teknologi produksi paling anyar lan staf produksi paling profesional.

3.More than 20 years for Aluminium Manganese master alloy.  .

4.Best Raw Material-All of our alloys are produced based on 99.7% purity Aluminium.

5.Free Sampel.

6.Profesional layanan.


Panas Tags: Alumingium Mangane Waffle, Chinga, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing Chinga, Murah, Diskon, Dhuwur Rega, Paling Anyar, Dhuwur kualitas, Lanjut, Awet