Sitemap | RSS | XML
Aluminium Nikel Ngusapake
  • Air ProAluminium Nikel Ngusapake

Aluminium Nikel Ngusapake

Liyane inkanggomminangkai kanggo Aluminium Nikel Ngusapake minangka nderek, iku bakal nulungi pangguna menyang luwih ngertos Aluminium Nikel Ngusapake.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

PRODUK Ni% GAMPANG TAMPILAN
AlNi10 10 Aluminium Ngusapake
AlNi8
8 Aluminium Ngusapake
AlNi5 5 Aluminium Ngusapake


Nickel content in Aluminium Nickel master alloy can be produced according to customer’s requirement.

 

Aluminium Nickel master alloy include AlNi50, AlNi20 and AlNi10 according to different Nickel content in Aluminium Nickel master alloy, which are used for Nickel addition in aluminum alloy.

Addition temperature of Aluminium Nickel master alloy and Nickel burning loss is low when use it to produce aluminum alloys. Nickel can improve the mechanical properties of aluminum alloy at high temperature, has the tendency to enhance the tensile strength and hardness, has a great influence on the corrosion resistance, can improve the high temperature strength and heat resistance (but has a decrease in the corrosion resistance and thermal conductivity), and the ductility, hardness and corrosion resistance of aluminum alloy materials with nickel are significantly improved.The way of adding Aluminium Nickel master alloy is widely used.

 

Aluminium Nickel NgusapakeFitur

1. Kanthi struktur sing disebar, dikurangi kanthi misahake segregasi

2. Kekuwatan tegangan sing ditambah.

3.Nemtokake kekerasan lan tahan panas

4.Nemtokake sifat-sifat mekanik produk

5. Suhu tambahan sing murah lan kerusakan kobong ngisor.

6. Konsumsi energi sing digawe maneh lan umur tungku luwih dawa amarga suhu relau luwih murah.

 

Aluminium Nickel NgusapakeParamèter

According to customer's usage and process requirements, we supply Aluminium Nickel master alloy AlNi products follows shapes,

Waos AlNi50, AlNi20 lan AlNi10: 6-8kg / waffle

 

Aluminium Nickel NgusapakePaket:

Ngusapake: 1mt/pallet

 

Jaminan Kualitas

1. Kita duwe teknologi produksi paling anyar kanggo wesi master aluminium lan staf paling profesional.

2. Kanthi Sistem Manajemen Kualitas ISO 9001: 2008 disetujoni, kita duwe staf tes profesional lan peralatan pemeriksaan lanjut. Sistem kontrol kualitas sing ketat kalebu kabeh langkah produksi, kalebu pemeriksaan materi mentahan, pengawasan proses produksi lan pemeriksaan produk.

3.Produksi saka saben tungku diuji kalebu komposisi kimia, struktur mikro produk lan panyulingan gandum. Lan kabeh informasi diarsipkeun kanggo mbangun database kualitas produk, ing ngendi data kualitas produk bisa diakses lan dilacak.

 

Kaluwihan

1.Stable performance,which could be comparable with Aluminium Nickel master alloy AlNi  from advanced metallurgical company in the world.

2. Kanthi kerjasama karo Universitas lan Institut Riset ing China, kita duwe teknologi produksi paling anyar lan staf produksi paling profesional.

3.More than 15 years for Aluminium Nickel master alloy AlNi  .

4.Best Raw Material-All of our alloys are produced based on 99.7% purity Aluminium.

5.Free Sampel.

6.Profesional layanan.


Panas Tags: Alumingium Nikel Waffle, Chinga, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing Chinga, Murah, Diskon, Dhuwur Rega, Paling Anyar, Dhuwur kualitas, Lanjut, Awet