Sitemap | RSS | XML
Aluminium Silikon Ngusapake
  • Air ProAluminium Silikon Ngusapake

Aluminium Silikon Ngusapake

Liyane inkanggomminangkai kanggo Aluminium Silikon Ngusapake minangka nderek, iku bakal nulungi pangguna menyang luwih ngertos Aluminium Silikon Ngusapake.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

PRODUK Si% GAMPANG TAMPILAN
AlSi10 10 Aluminium Waffle, Ingot
AlSi20
20 Aluminium Waffle, Ingot
AlSi50 50 Aluminium Waffle, Ingot


Silicon content in Aluminium Silicon master alloy can be produced according to customer’s requirement.

Aluminium Silicon master alloy include AlSi50, AlSi20 and AlSi10 according to different Silicon content in Aluminium Silicon master alloy, which are used for Silicon addition in aluminum alloy.

Addition temperature of Aluminium Silicon master alloy is low when use it to produce aluminum alloys. Silicon can make aluminum alloy flow well, and can reduce the shrinkage to improve the pressure resistance. In addition, the weld ability can be improved and the thermal expansion coefficient can be reduced. A large number of additives can improve the wear resistance, but the machinability will become worse.The way of adding Aluminium Silicon master alloy is widely used.

 

Aluminium Silicon Waffle Features

1. Kanthi struktur sing disebar, dikurangi kanthi misahake segregasi

2. resistance karat ditambah.

3.Iki sifat casting

4.Nemangat resistensi tekanan

5. Suhu tambahan sing murah lan kerusakan kobong ngisor.

6. Konsumsi energi sing digawe maneh lan umur tungku luwih dawa amarga suhu relau luwih murah.

 

Aluminium Silicon Waffle Parameter

According to customer's usage and process requirements, we supply Aluminium Silicon master alloy AlSi products follows shapes,

AlSi50, AlSi20 lan waffle AlSi10: 6-8kg / waffle

AlSi50, AlSi20 lan AlSi10 ingot: 4-6kg / ingot

 

Aluminium Silicon Waffle Package:

Waffle: 1mt / palet

 

Jaminan Kualitas

1. Kita duwe teknologi produksi paling anyar kanggo wesi master aluminium lan staf paling profesional.

2. Kanthi Sistem Manajemen Kualitas ISO 9001: 2008 disetujoni, kita duwe staf tes profesional lan peralatan pemeriksaan lanjut. Sistem kontrol kualitas sing ketat kalebu kabeh langkah produksi, kalebu pemeriksaan materi mentahan, pengawasan proses produksi lan pemeriksaan produk.

3.Produksi saka saben tungku diuji kalebu komposisi kimia, struktur mikro produk lan panyulingan gandum. Lan kabeh informasi diarsipkeun kanggo mbangun database kualitas produk, ing ngendi data kualitas produk bisa diakses lan dilacak.

 

Kaluwihan

1.Stable performance,which could be comparable withAluminium Silicon master alloy AlSi from advanced metallurgical company in the world.

2. Kanthi kerjasama karo Universitas lan Institut Riset ing China, kita duwe teknologi produksi paling anyar lan staf produksi paling profesional.

3.More than 15 years for Aluminium Silicon master alloy AlSi.  .

4.Best Raw Material-All of our alloys are produced based on 99.7% purity Aluminium.

5.Free Sampel.

6.Profesional layanan.


Panas Tags: Alumingium Silikon Waffle, Chinga, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing Chinga, Murah, Diskon, Dhuwur Rega, Paling Anyar, Dhuwur kualitas, Lanjut, Awet