Sitemap | RSS | XML
STRONTIUM ALUMINUM ALLOY Sr90Al10
  • Air ProSTRONTIUM ALUMINUM ALLOY Sr90Al10

STRONTIUM ALUMINUM ALLOY Sr90Al10

Liyane inkanggomminangkai kanggo STRONTIUM ALUMINUM ALLOY Sr90Al10 minangka nderek iku bakal nulungi pangguna menyang luwih ngertos STRONTIUM ALUMINUM ALLOY Sr90Al10.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

PRODUK Sr% GAMPANG TAMPILAN
Sr90Al10 (AlSr90) 90 Aluminium Ingot, dibungkus tabung sing disegel


Strontium content in Strontium Aluminium master alloy can be produced according to customer’s requirement from 50-90%.

Strontium Aluminium master alloy Sr90Al10 (AlSr90) is a high concentration modifier with a melting point of only 580â „ƒ. Iki digunakake kanggo modifikasi aloi AlSi5-13%, utamane kanggo bagean casting kanthi kualitas dhuwur. Dibandhingake karo modifikasi alsr10 sing umum, Sr90Al10 (AlSr90 duwe efek modifikasi sing luwih apik, komposisi seragam sing luwih, suhu nambah suhu ora mung nyuda panggunaan energi produksi pangguna nanging uga nggawe pemilihan suhu suhu logam sing luwih murah,,jumlah tambahan sing kurang bisa nyuda biaya produksi, lan rasio kinerja biaya sing luwih dhuwur.Sr90Al10 (AlSr90) is also ideally suited for Strontium treatment in the ladles used by large aluminum foundries.

 

Strontium Aluminium alloy Sr90Al10(STRONAL 9010) Purpose        

Strontium Aluminium alloy Sr90Al10(STRONAL 9010) can be used in die casting, low pressure casting and modification of hypoeutectic and eutectic silicon alloy with long pouring time.

Aluminium Strontium master alloy differs from other modifiers in that it retains its modification effectiveness for extended periods of melt holding time.   

Modifikasi morfologi fase silikon ing alangan silikon aluminium saka platelet sing kasar menyang struktur eutektik sing berserat nyebabake sifat-sifat apik lan sifat-sifat mekanik.

                     

Strontium Aluminium alloy Sr90Al10 (AlSr90) Features            

Strontium Aluminium alloy Sr90Al10 (AlSr90) is a long-term modifier with good structure. which is mainly used in the modification of hypoeutectic and eutectic aluminum silicon alloy, it has the following advantages:

1.Lowting titik 580â „ƒ

2. Efek modifikasi.

3.Ngunaake biaya panggunaan.

4. Periode validasi strontium luwih saka 6-8 jam, 4-5 kaping ngilangi isih duwe efek modifikasi, sing bisa nyukupi kabutuhan casting tekanan rendah lan pemecat mati kanthi dawa, utamane cocog kanggo pemeran gedhe bagean lan produksi terus. Negara lan distribusi sing apik banget, nambah sifat lan likat mekanik

5. Gampang digunakake, ora ana polusi, kurang boros, murah nggunakake biaya, efisiensi kerja dawa lan efek turun temurun.

 

Strontium Aluminium alloy Parameter

According to customer's usage and process requirements, our Aluminium Strontium master alloy products can provide the following 5 shapes,

Strontium Aluminium alloy Sr90Al10 (AlSr90):small ingot

AlSr5, AlSr10, AlSr15 tongkat: Dia. 9.5mm

AlSr5, AlSr10, AlSr15 CCB (bar pemutus potongan): 100-1000g / bar

AlSr5, AlSr10, waffle AlSr15: 6-8kg / waffle

AlSr5, AlSr10 coil: 180-220k / coil

 

Paket:

Strontium Aluminium alloy Sr90Al10 (AlSr90): 50g/tube, 25kg/steel drums, 200kg/pallet

Kelet: 10kg / bundle, 1mt / palet, 1mt / palet

CCB: 20kg / karton, 1mt / palet

Waffle: 1mt / palet

Koil: 3coil / palet

Strontium Aluminium alloy can be produced according to customer’s specification for different strontium content and package,AlSr master alloy containing more than 20% strontium can also be customized.

At present, customers in more than 30 countries are using our Strontium Aluminium alloy and getting good feedback.


Panas Tags: STRONTIUM ALUMINUM ALLOY Sr90Al10, Chinga, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing Chinga, Murah, Diskon, Dhuwur Rega, Paling Anyar, Dhuwur kualitas, Lanjut, Awet

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码