Sitemap | RSS | XML
Bebas Fluorida Drossing Flux
  • Air ProBebas Fluorida Drossing Flux

Bebas Fluorida Drossing Flux

Liyane inkanggomminangkai kanggo Bebminangka Fluorida Drossing Flux minangka nderek, iku bakal nulungi pangguna menyang luwih ngertos Bebminangka Fluorida Drossing Flux.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Model

Dosis (%)

Suhu („ƒ)

Aplikasi

Paket

AS-FQZ

0,2-0.4

690-740

Flux Droping-Dros GratisMbusak inklusi lan slag ing aluminium,akeh uesd ing proses aluminiumindustri, kayata die-casting lan daur ulangaluminium.

2kg / bagã € 25kg / karton

5kg / bagã € 25kg / karton

Panas Tags: Bebas Fluorida Drossingg Flux, Chinga, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing Chinga, Murah, Diskon, Dhuwur Rega, Paling Anyar, Dhuwur kualitas, Lanjut, Awet

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码