Sitemap | RSS | XML
Bebas natrium Nyaring Flux
  • Air ProBebas natrium Nyaring Flux

Bebas natrium Nyaring Flux

Liyane inkanggomminangkai kanggo Bebminangka natrium Nyaring Flux minangka nderek, iku bakal nulungi pangguna menyang luwih ngertos Bebminangka natrium Nyaring Flux.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Model

Dosis (%)

Suhu („ƒ)

Aplikasi

Paket

AS-NJL

0.1-0.4

700-740

Flux Penapisan SodiumNyaring, mbusak hidrogen ing aluminium lan wesi aluminium

2kg / bagã € 25kg / karton

5kg / bagã € 25kg / karton

Panas Tags: Bebas natrium Nyaringg Flux, Chinga, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing Chinga, Murah, Diskon, Dhuwur Rega, Paling Anyar, Dhuwur kualitas, Lanjut, Awet

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码