Sitemap | RSS | XML
Nyaring Flux
  • Air ProNyaring Flux

Nyaring Flux

Liyane inkanggomminangkai kanggo Nyaring Flux minangka nderek, iku bakal nulungi pangguna menyang luwih ngertos Nyaring Flux.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Alus fluks


Refining flux utamane digunakake kanggo nggawe degassing ing produksi casting aluminium Alloy lan aluminium ing smelting.
Ngilangi hidrogen lan slogan oksidasi ngambang ing cairan aluminium, sing nggawe aluminium cair luwih murni, lan nduwefungsi mbusak slag uga.


 

Jinis produk:



1. Agen penyaring sodium: Ora ana unsur sodium, utamane digunakake kanggo aksesoris otomotif lan motor (roda, piston, lan sapiturute), wesi magnesium kanthi kandungan magnesium sing dhuwur, A356, A380, A386, aloi aluminium kanthi strontium utawa modifikasi fosfor.

2. Refining flux: Ngisi sodium, aplikasi aloi aluminium lan aluminium liyane kanthi konten magnesium sing sithik.

Suhu kerja: 700 â „ƒ-740 â„ ƒ.

Jumlah panggunaan: 0,1-0,4%.

Wektu nyaring: 15-25 menit.



Paket:



1kg / Bag, 20kg / Box, utawa syarat pelanggan.

Lumbung:

Disimpen ing papan sing garing kanggo nyegah lembab.

Urip beting: 12 wulan.

Kemasan: karton 25 kg.

Tags Panas: Nyaring lan Panutup Flux, China, Produsen, Pembekal, Pabrik, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega Sithik, Paling Anyar, berkualitas tinggi, Lanjut.


Panas Tags: Nyaringg Flux, Chinga, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing Chinga, Murah, Diskon, Dhuwur Rega, Paling Anyar, Dhuwur kualitas, Lanjut, Awet

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码