Sitemap | RSS | XML
Bebas natrium Drossing Flux
  • Air ProBebas natrium Drossing Flux

Bebas natrium Drossing Flux

Liyane inkanggomminangkai kanggo Bebminangka natrium Drossing Flux minangka nderek, iku bakal nulungi pangguna menyang luwih ngertos Bebminangka natrium Drossing Flux.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Model

Dosis (%)

Suhu („ƒ)

Aplikasi

Paket

AS-NQZ

0,2-0.4

690-740

Flux Pengeboran Bebas natriumMbusak inklusi lan slag ing aluminium,akeh uesd ing proses aluminiumindustri, kayata die-casting lan daur ulangaluminium.

2kg / bagã € 25kg / karton

5kg / bagã € 25kg / karton

Panas Tags: Bebas natrium Drossingg Flux, Chinga, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing Chinga, Murah, Diskon, Dhuwur Rega, Paling Anyar, Dhuwur kualitas, Lanjut, Awet

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码