Sitemap | RSS | XML
Wesi Tablet
  • Air ProWesi Tablet

Wesi Tablet

Liyane inkanggomminangkai kanggo Wesi Tablet minangka nderek, iku bakal nulungi pangguna menyang luwih ngertos Wesi Tablet.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tablet WesiF¼šFe70Al, Fe75Al, Fe80Al, Fe70Flux, Fe75Flux, Fe80Flux


Spesifikasi:

Wesi: 70-75-80%


Tablet WesiImbangan:


1..Bubuk aluminium
2. Gratis sodium fluks
3. Bubuk aluminium+Free sodium flux

fluks ing pitulung tablet kanggo ngilangi film oksida sing ditemokake ing bubuk, span utawa partikel jarum kanggo mbabarake unsur metallic kanggo molten aluminium, promosi cepet bubar.

Bobot unit: 100-1000g / tablet

Tablet WesiAplikasi


Wangun Tablet Iron uga menehi Iron ALTAB, ditrapake kanggo nyetel isi wesi ing aloi aluminium, bisa digunakake kanggo ngganti aloi master Aluminium Iron.

Iki minangka campuran bubuk Iron lan Aluminium utawa Flux, dikombinasikake dadi tablet.


Tablet WesiFitur:

Tingkat pemulihan sing luwih dhuwur

Suhu operasi murah

Pembubaran cepet

Biaya murah

Bobot tepat

Handing gampang

Mudhun kobong


Kemasan & Pengiriman

Paket:

Dibungkus nganggo aluminium foil, 20KG / karton, 1000KGS saben palet
Kanggo 100-200g mini tablet, 10KGS saben kantong kertas, 1000KG saben palet utawa kasus
Panyimpen: Simpen ing papan sing garing lan apik



PRODUK

FE%

BALANCE%

UNIT

MINGGU (g / pc)

PAKET

FUNGSI

IRON TABLET

70-75-80

1. wêdakakêna

2.Flux

3.Aluminum+ Flux

100-1000

Paket foil aluminium,

20kg / karton, 1mt / palet

Laras unsur

isi ing

wesi aluminium

Panas Tags: Wesi Tablet, Chinga, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing Chinga, Murah, Diskon, Dhuwur Rega, Paling Anyar, Dhuwur kualitas, Lanjut, Awet

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码