Sitemap | RSS | XML
Mangane Tablet
  • Air ProMangane Tablet

Mangane Tablet

Liyane inkanggomminangkai kanggo Mangane Tablet minangka nderek, iku bakal nulungi pangguna menyang luwih ngertos Mangane Tablet.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tablet ManganeseMn70Al, Mn75Al, Mn80Al, Mn70Flux, Mn75Flux, Mn80Flux


Spesifikasi:

Mangane: 70-75-80%


Balance Tablet Manganese:


1..Bubuk aluminium
2. Gratis sodium fluks
3. Bubuk aluminium+Free sodium flux

fluks ing pitulung tablet kanggo ngilangi film oksida sing ditemokake ing bubuk, span utawa partikel jarum kanggo mbabarake unsur metallic kanggo molten aluminium, promosi cepet bubar.

Bobot Tablet Manganese: 100-1000g / tablet

Aplikasi


Tablet Mangan uga ngarani ALTAB Mangan, ditrapake kanggo nyetel konten Mangan ing wesi Aluminium, bisa digunakake kanggo ngganti aloi master Manganese Aluminium.

Iki minangka campuran bubuk Manganese lan Aluminium utawa Flux, dikombinasikake dadi siji tablet.


Fitur:

Tingkat pemulihan sing luwih dhuwur

Suhu operasi murah

Pembubaran cepet

Biaya murah

Bobot tepat

Handing gampang

Mudhun kobong


Kemasan & Pengiriman

Paket:

Dibungkus nganggo aluminium foil, 20KG / karton, 1000KGS saben palet
Kanggo 100-200g mini tablet, 10KGS saben kantong kertas, 1000KG saben palet utawa kasus
Panyimpen: Simpen ing papan sing garing lan apik



PRODUK

MN%

BALANCE%

UNIT

MINGGU (g / pc)

PAKET

FUNGSI

MANGANESETABLET

70-75-80

1. wêdakakêna

2.Flux

3.Aluminum + Flux

100-1000

Paket foil aluminium,

20kg / karton, 1mt / palet

Laras unsur

isi ing

wesi aluminium

Panas Tags: Mangane Tablet, Chinga, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing Chinga, Murah, Diskon, Dhuwur Rega, Paling Anyar, Dhuwur kualitas, Lanjut, Awet

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码