Sitemap | RSS | XML
Nikel Tablet
  • Air ProNikel Tablet

Nikel Tablet

Liyane inkanggomminangkai kanggo Nikel Tablet minangka nderek, iku bakal nulungi pangguna menyang luwih ngertos Nikel Tablet.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tablet Nickel¼¼šNi70Al, Ni75Al, Ni80Al, Ni70Flux, Ni75Flux, Ni80Flux


Spesifikasi:

Nikel: 70-75-80%


Tablet NickelImbangan:


1..Bubuk aluminium
2. Gratis sodium fluks
3. Bubuk aluminium+Free sodium flux

fluks ing pitulung tablet kanggo ngilangi film oksida sing ditemokake ing bubuk, span utawa partikel jarum kanggo mbabarake unsur metallic kanggo molten aluminium, promosi cepet bubar.

Bobot unit: 100-1000g / tablet

Tablet NickelAplikasi


Nickel Tablet uga jenenge Nickel ALTAB, ditrapake kanggo nyetel konten Nickel ing alloy aluminium, bisa digunakake kanggo ngganti aloi master Nickel Aluminium.

Iki minangka campuran bubuk Nickel lan Aluminium utawa Flux, dikombinasikake dadi tablet.

Fitur:

Tingkat pemulihan sing luwih dhuwur

Suhu operasi murah

Pembubaran cepet

Biaya murah

Bobot tepat

Handing gampang

Mudhun kobong


Kemasan & Pengiriman

Paket:

Dibungkus nganggo aluminium foil, 20KG / karton, 1000KGS saben palet
Kanggo 100-200g mini tablet, 10KGS saben kantong kertas, 1000KG saben palet utawa kasus
Panyimpen: Simpen ing papan sing garing lan apik



PRODUK

NI%

BALANCE%

UNIT

MINGGU (g / pc)

PAKET

FUNGSI

NICKEL TABLET

70-75-80

1. wêdakakêna

2.Flux

3.Aluminum+ Flux

100-1000

Paket foil aluminium,

20kg / karton, 1mt / palet

Laras unsur

isi ing

wesi aluminium

Panas Tags: Nikel Tablet, Chinga, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing Chinga, Murah, Diskon, Dhuwur Rega, Paling Anyar, Dhuwur kualitas, Lanjut, Awet

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码