Sitemap | RSS | XML
Tembaga Aluan Nyaring Lan Panutup Flux
  • Air ProTembaga Aluan Nyaring Lan Panutup Flux

Tembaga Aluan Nyaring Lan Panutup Flux

Liyane inkanggomminangkai kanggo Tembaga Aluan Nyaring Lan Panutup Flux minangka nderek, iku bakal nulungi pangguna menyang luwih ngertos Tembaga Aluan Nyaring Lan Panutup Flux.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Model

Dosis (%)

Suhu („ƒ)

Aplikasi

Paket

AS-CJL

0,2-0.6

900-1200

Tembaga Aloi Nyaring lan Panutup Flux: Digunakake kanggo tambalan campuran tembaga

mbusak rumus lan gas ing tembaga,

nambah kualitas internal lan permukaan, lan

uga sifat-sifat mekanik.

2kg / tas, 25kg / karton

5kg / tas, 25kg / karton

Panas Tags: Tembaga Aluan Nyaringg Lan Panutup Flux, Chinga, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing Chinga, Murah, Diskon, Dhuwur Rega, Paling Anyar, Dhuwur kualitas, Lanjut, Awet

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码