Sitemap | RSS | XML
Sehat Reresik Flux
  • Air ProSehat Reresik Flux

Sehat Reresik Flux

Liyane inkanggomminangkai kanggo Sehat Reresik Flux minangka nderek, iku bakal nulungi pangguna menyang luwih ngertos Sehat Reresik Flux.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Model

Dosis (%)

Suhu („ƒ)

Aplikasi

Paket

AS-QL

8-12kg / ㎡

tungku suhu

â ‰ ¥ 850

Flux Rawatan Flux:Accelerated separate slag and tungku body.Suitable for cleaning of aluminum tungkus,copper and zinc tungkus.

2kg / tas, 25kg / karton

Panas Tags: Sehat Reresik Flux, Chinga, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing Chinga, Murah, Diskon, Dhuwur Rega, Paling Anyar, Dhuwur kualitas, Lanjut, Awet

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码