Sitemap | RSS | XML
Hexachloroethane Nyaring Flux
  • Air ProHexachloroethane Nyaring Flux

Hexachloroethane Nyaring Flux

Liyane inkanggomminangkai kanggo Hexachloroethane Nyaring Flux minangka nderek, iku bakal nulungi pangguna menyang luwih ngertos Hexachloroethane Nyaring Flux.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Model

Dosis (%)

Suhu („ƒ)

Aplikasi

Paket

AS-CQ

0,2-0.7

710-730

Flux Refining HexachloroethaneCampuran kanggo wesi aluminium lan aluminium.

500g / tablet, 25kg / karton

Panas Tags: Hexachloroethane Nyaringg Flux, Chinga, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing Chinga, Murah, Diskon, Dhuwur Rega, Paling Anyar, Dhuwur kualitas, Lanjut, Awet

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码