Sitemap | RSS | XML
Suhu Dhuwur-suhu Drossing Flux
  • Air ProSuhu Dhuwur-suhu Drossing Flux

Suhu Dhuwur-suhu Drossing Flux

Liyane inkanggomminangkai kanggo Suhu Dhuwur-suhu Drossing Flux minangka nderek, iku bakal nulungi pangguna menyang luwih ngertos Suhu Dhuwur-suhu Drossing Flux.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Model

Dosis (%)

Suhu („ƒ)

Aplikasi

Paket

AS-DQZ

0,2-0.4

>650â "ƒ

Sedhot suhu Drluing Flux:Remove inklusi lan slag ing aluminium,

akeh uesd ing proses aluminium

industri, kayata die-casting lan daur ulang

aluminium.

2kg / bagã € 25kg / karton

5kg / bagã € 25kg / karton

Panas Tags: Suhu Dhuwur-suhu Drossingg Flux, Chinga, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing Chinga, Murah, Diskon, Dhuwur Rega, Paling Anyar, Dhuwur kualitas, Lanjut, Awet

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码