Sitemap | RSS | XML
Magnesium Ngilangi Flux
  • Air ProMagnesium Ngilangi Flux

Magnesium Ngilangi Flux

Liyane inkanggomminangkai kanggo Magnesium Ngilangi Flux minangka nderek, iku bakal nulungi pangguna menyang luwih ngertos Magnesium Ngilangi Flux.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Model

Dosis (%)

Suhu („ƒ)

Aplikasi

Paket

AS-CM

(Magnesiu ana

Konten ing Campuran% -Serap Isi Magnesium%) ×Leburan aluminiumBobot - 6kg

710-740

Flux Ngilangi Magnesium:Removal saka magnesium keluwihan ing aluminium wesi lan sisipan.

5kg / tas, 25kg / karton

Panas Tags: Magnesium Ngilangi Flux, Chinga, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing Chinga, Murah, Diskon, Dhuwur Rega, Paling Anyar, Dhuwur kualitas, Lanjut, Awet

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码