Sitemap | RSS | XML
Fosonium Sabuk Modiffy Flux
  • Air ProFosonium Sabuk Modiffy Flux

Fosonium Sabuk Modiffy Flux

Liyane inkanggomminangkai kanggo Fosonium Sabuk Modiffy Flux minangka nderek, iku bakal nulungi pangguna menyang luwih ngertos Fosonium Sabuk Modiffy Flux.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Model

Dosis (%)

Suhu („ƒ)

Aplikasi

Paket

AS-PB

0,3-0.5

720-800

Fosfor Flux Modhaly¼¼šUsed kanggo modifikasi eutectic utawa

Aloi silikon hypereutectic kanggo piston.

500g / blok, 25kg / karton

Panas Tags: Fosonium Sabuk Modiffy Flux, Chinga, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing Chinga, Murah, Diskon, Dhuwur Rega, Paling Anyar, Dhuwur kualitas, Lanjut, Awet

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码