Sitemap | RSS | XML
Natrium Ngilangi Flux
  • Air ProNatrium Ngilangi Flux

Natrium Ngilangi Flux

Liyane inkanggomminangkai kanggo Natrium Ngilangi Flux minangka nderek, iku bakal nulungi pangguna menyang luwih ngertos Natrium Ngilangi Flux.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Model

Dosis (%)

Suhu („ƒ)

Aplikasi

Paket

AS-CN

0,2-0.6

720-760

Sodium Remover Flux:Remove sodium sing berlebihan saka alloy aluminium, uga ngrusak lan nyaring.

5kg / tas, 25kg / karton

Panas Tags: Natrium Ngilangi Flux, Chinga, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing Chinga, Murah, Diskon, Dhuwur Rega, Paling Anyar, Dhuwur kualitas, Lanjut, Awet

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码