Sitemap | RSS | XML
Superaktif Drossing Flux
  • Air ProSuperaktif Drossing Flux

Superaktif Drossing Flux

Liyane inkanggomminangkai kanggo Superaktif Drossing Flux minangka nderek, iku bakal nulungi pangguna menyang luwih ngertos Superaktif Drossing Flux.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Model

Dosis (%)

Suhu („ƒ)

Aplikasi

Paket

AS-QQZ

0,2-0.4

690-740

Flux Drosting SuperaktifGisipasi mlebu lan slag ing aluminium,

akeh uesd ing proses aluminium

industri, kayata die-casting lan daur ulang

aluminium.

2kg / bagã € 25kg / karton

5kg / bagã € 25kg / karton

Panas Tags: Superaktif Drossingg Flux, Chinga, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing Chinga, Murah, Diskon, Dhuwur Rega, Paling Anyar, Dhuwur kualitas, Lanjut, Awet

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码