Sitemap | RSS | XML
Ternary / Kuartal Ngowahi Flux
  • Air ProTernary / Kuartal Ngowahi Flux

Ternary / Kuartal Ngowahi Flux

Liyane inkanggomminangkai kanggo Ternary / Kuartal Ngowahi Flux minangka nderek, iku bakal nulungi pangguna menyang luwih ngertos Ternary / Kuartal Ngowahi Flux.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Model

Dosis (%)

Suhu („ƒ)

Aplikasi

Paket

AS-BZ

0.5-1.5

720-740

Flux Ternary / Quarternary¼¼šUsed kanggo ngowahi campuran Al-Si (Konten silikon ing antarane 6% -13%).

2kg / tas, 25kg / karton

Panas Tags: Ternary / Kuartal Ngowahi Flux, Chinga, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing Chinga, Murah, Diskon, Dhuwur Rega, Paling Anyar, Dhuwur kualitas, Lanjut, Awet

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码