Sitemap | RSS | XML
Seng Aluan Nyaring Lan Drossing Flux
  • Air ProSeng Aluan Nyaring Lan Drossing Flux

Seng Aluan Nyaring Lan Drossing Flux

Liyane inkanggomminangkai kanggo Seng Aluan Nyaring Lan Drossing Flux minangka nderek, iku bakal nulungi pangguna menyang luwih ngertos Seng Aluan Nyaring Lan Drossing Flux.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Model

Dosis (%)

Suhu („ƒ)

Aplikasi

Paket

 

AS-XJL

0.2-0.6 (Tungku Reverberatory)

 

â ‰ ¥ 430

Zinc Alloy Refining And Drossing Flux:Remove inclusions and gas in allink, nambah kualitas internal lan mekanik properti.

 

2kg / bagã € 25kg / karton

0.5-0.8 (Crucible

Tungku)

Panas Tags: Seng Aluan Nyaringg Lan Drossingg Flux, Chinga, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing Chinga, Murah, Diskon, Dhuwur Rega, Paling Anyar, Dhuwur kualitas, Lanjut, Awet

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码